Filteren

Afscheidscadeau voor de juf of meester

Op zoek naar een leuk afscheidscadeau voor de juf of meester? Bij 100%LEUK begrijpen we dat helemaal. Juffen en meesters zijn echt toppers, toch? Ze doen hun uiterste best om de kinderen in de klas te helpen, te leren en plezier te geven. Daarom verdienen ze best een beetje extra waardering, vind je ook niet? Bekijk nu de allerleukste afscheidscadeaus voor de juf of meester bij 100%LEUK. Laat zien dat je hun inzet waardeert met een cadeautje dat net zo bijzonder is als zij. Maak het afscheid extra speciaal met een attent gebaar dat hun harde werk en toewijding echt in het zonnetje zet.


 
 
 

Je gekozen filters:
  1. Categorie
    Momenten

1-12 van 111 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Slippers
    Slippers
    As low as € 17,95
per pagina
 

Bedankje voor de juf of meester

Ontdek unieke cadeautjes voor de hardwerkende juf of meester! Bij ons geloven we dat waardering voor leraren essentieel is. Na een week vol toewijding verdienen ze een speciaal bedankje. Van vroeg in de ochtend tot laat in de middag, plus het onvermijdelijke nakijkwerk en andere verantwoordelijkheden - een goede leraar is niet vanzelfsprekend. Ben je op zoek naar het perfecte bedankje voor de juf of meester? Ontdek onze selectie van attente en originele cadeautjes! We begrijpen dat leraren meer verdienen dan alleen een compliment, daarom hebben we een assortiment samengesteld dat hun inzet eer aandoet.  Wil je meer weten over de Dag van het Onderwijs? Een geweldige gelegenheid om je leraar te verrassen met een 100%LEUK cadeautje. Ontdek bijvoorbeeld onze 'Handcrème Tube - Bedankt voor de helpende handen' of een stijlvolle zeeppomp. En als het schooljaar ten einde loopt, overweeg dan onze 'Bodylotion - Juf, ik smeer hem'. Bestel nu het perfecte bedankje voor de juf of meester die jij wilt waarderen!

Afscheidscadeau juf

Op zoek naar een uniek afscheidscadeau voor de juf? Bij 100%LEUK begrijpen we hoe speciaal het moment van afscheid nemen is. De juf heeft een belangrijke rol gespeeld in het leven van jouw kind en verdient een bijzonder cadeau als blijk van waardering. Onze collectie afscheidscadeaus voor de juf zit boordevol originele en creatieve geschenken die haar zeker zullen raken. Wens haar een fijne zomer met de leukste slippers - ‘slipperdag’ zodat ze na dit schooljaar extra kan genieten. Bekijk onze collectie en vind het perfecte afscheidscadeau voor de juf om haar te bedanken voor haar inzet, toewijding en liefde.

Cadeau meester

Bij 100%LEUK geloven we dat afscheid nemen niet alleen een formele gebeurtenis hoeft te zijn, maar eerder een moment vol warmte en dankbaarheid. Daarom hebben we met zorg een assortiment samengesteld met unieke cadeaus speciaal voor meesters. Laat het afscheid van dit schooljaar onvergetelijk zijn en geef de meester het bijzondere pakket - "Goud waard". Met dit cadeau laat je op een speciale manier zien hoeveel hij voor jou en anderen heeft betekend.Een afscheidscadeau van 100%LEUK maakt niet alleen indruk op het moment zelf, maar creëert ook een blijvende herinnering. Bestel vandaag nog jouw unieke afscheidscadeau voor de meester en maak van het afscheid een warme en waardevolle ervaring.

Dag van de leraar

Natuurlijk is het leuk om de juf of meester een cadeau te geven wanneer ze jarig zijn of het schooljaar tot een einde komt. De dag van de leraar is ook een leuke (én vooral originele!) dag voor cadeautjes. Wanneer jij een cadeautje voor de juf of meester koopt, zal ze zeker verrast zijn. ‘Maar wat is de dag van de leraar nu precies?’ De internationale dag van de leraar is opgericht door de Verenigde Naties in 2018 om de rol die het onderwijs speelt in vrede en ontwikkeling te vieren op 24 januari. Onderwijs is namelijk zó belangrijk voor de wereld en onze kinderen. Daarom is het ook een supermooi gebaar om een cadeau te geven aan een juf of meester op deze dag. Het laat zien dat je waardeert wat ze doen en dat je begrijpt hoe waardevol hun baan is!

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau voor de juf en meester! Verstuur je het naar een andere ontvanger? Vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en verstuurd. Boven de € 35 betaal je geen verzendkosten, dat is ons cadeautje aan jou! Heb je vragen voor ons of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau voor de juf en meester op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd en hebben in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.