Gezellig even bijborrelen! Want er bestaat haast niets leukers én gezelligers dan borrelen met vrienden en/of familie. Onder het genot van de lekkerste knabbels komen tenslotte de beste gesprekken op gang. De XL pretzels zijn van biologische oorsprong, vegetarisch en ook nog eens een bron van vezels. Dat geeft nog meer borrelpret! Onze LEUKerds verpakken de voorverpakte pretzels door ze in de 100% leuke verpakking te doen.

Ingrediënten: Tarwebloem (gluten)* 88%, zout 5%, palm vet*, gist, gerstemout extract (gluten)*, zuurteregelaar: natriumhydroxide. *van biologische oorsprong. Kan sporen bevatten van sesam.

Cadeau voor hem

Wat geef ik mijn vader, man, collega, buurman of vriend? Een mannencadeau vinden is vaak lastig. Daarom nieuw in de najaarscollectie 2023 van 100%LEUK; mannencadeaus! Stoere en/of handige items waar iedere vent gegarandeerd blij van wordt! Buiten dit stoere mannen cadeau om hebben we nog LEUKe andere mannen items! Van pretzels tot een luxe cadeaupakket en van een bierdouche tot boxers.

Voor al je cadeaus

Ben je naast de pretzels ook nog op zoek naar andere cadeautjes? Bekijk al onze 100%LEUKE geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

 

 

Specificaties
Gewicht (kg) 0.15
Kleur Goud, Roest
Afmetingen 33,5 x 11 x 3,4
Geur/smaak Gezouten Pretzels
Inhoud 4 XL pretzels
Materiaal Hout, Stevig papier

Pretzels- Gezellig bijborrelen

€ 8,95
  • Van biologische oorsprong
  • Veggie en bron van vezels
  • Verwerkt door de leukerds

Zakelijke klant? Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen