Dag van de mantelzorg

De leukste cadeaus voor mantelzorgers

Mantelzorgers; wat zouden we zonder hen moeten? En wauw, wat werken ze hard! Vaak nog voor een baas én dan thuis er ook nog zijn voor hun partner, vader, moeder of ander familielid of kennis. Een diepe buiging voor hen en daarom mogen zij best weleens wat vaker in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor hen heeft 100% LEUK cadeaus voor mantelzorgers op een rijtje gezet!

Dag van de mantelzorg

10 november is het weer zover, namelijk de dag van de Mantelzorg 2021. Op deze dag zetten we de Mantelzorgers van Nederland in de schijnwerpers als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan hun partner, ouder(s), kind, broer, zus of kennis. Om de gezondheidszorg te verlichten, spelen mantelzorgers namelijk een ontzettend belangrijke rol waar we niet zonder kunnen. Daarom zijn wij dankbaar voor de ruim 3,7 miljoen Nederlanders die voor een ander zorgen. Van deze 3,7 miljoen zijn er zelfs 750.000 mantelzorgers die meer dan 8 uur per week voor iemand anders zorgen en dit langer dan 3 maanden doen. Zij vinden dit vanzelfsprekend om voor een ander te doen, maar dat is het niet. Zij verdienen het daarom om op deze dag extra aandacht te krijgen.

Cadeau inspiratie voor mantelzorgers

Meer cadeaus voor mantelzorgers?

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? Maak je dan geen zorgen, want 100% LEUK heeft nog veel meer cadeautjes waar je uit kunt kiezen.

Bekijk bijvoorbeeld eens de categorie ‘Bedank de zorg’  of ‘Bedankt ’.