Moederdag cadeau 2023

  Zondag 14 mei 

Cadeau voor moederdag

Op zoek naar een leuk cadeau voor mama? 100%LEUK heeft dan zeker iets om je moeder mee in het zonnetje te zetten. Denk aan een cadeau voor je moeder, bonusmoeder, stiefmoeder, of je oma. Zo kan je ze op 14 mei verrassen met een leuk cadeau. Het cadeau voor mama hoeft niet groot te zijn om je moeder een lach te bezorgen. Je wilt niet elk jaar het zelfde cadeau geven, zoals bloemen of een sieraad. Geef een cadeau met een boodschap, dat is een leuk idee toch? Lees snel verder voor alle cadeau ideeën! 

Cadeautips voor mama

Inspiratie nodig?

Shop the look

Inspiratie nodig?
 

Shop the look

Sierkussen - Je huis is je thuis
Sierkussen - Je huis is je thuis
€ 19,95
Theepot aardewerk met glazuur
Theepot aardewerk met glazuur
€ 34,95
Valentijn inspiratie nodig?
 

Shop the look

Douchegel - Hoofd schouder knie en teen
Douchegel - Hoofd schouder knie en teen
€ 9,95
Douchegel - Ik hou van jou van top tot teen
Douchegel - Ik hou van jou van top tot teen
€ 9,95

100%LEUK REACTIES

Francis Kruizinga
06 Feb 2023

Top service en leuke producten!!

Ineke
06 Feb 2023

Danique Nijland
05 Feb 2023

Esther krop
27 Jan 2023

Leuk verpakt, leuk product en collega blij

Rianne van der Schaaf
25 Jan 2023

100% leuk en origineel!

Mandy Lumkeman
16 Jan 2023

Leuke cadeautjes om te verzenden per post!

Laura DC
15 Jan 2023

Originele cadeaus voor een leuke prijs. De ontvangers waren alvast blij verrast.

Cadeau voor mama

Mama wat ben ik trots op jou, je bent de beste! Niemand kent jou zo goed als mama, ze luistert altijd naar je en kan alles tegen je moeder vertellen. Ze zorgt goed voor je en dat mag best gewaardeerd worden! Zet je moeder tijdens moederdag in het zonnetje, want dat verdienen ze zeker. Wil jij je (bonus) moeder verrassen, of is er iemand die aanvoelt als een moeder voor jou? Zet diegene opo 14 mei dan in het zonnetje met een cadeau van 100%LEUK. Maak moederdag 2023 speciaal met een cadeaupakket of een aaridgheidje. Neem een kijkje en kies jouw cadeau uit voor moederdag.

Wist je dat?

Onze producten zijn stuk voor stuk met liefde bedacht door ons 100%LEUKE 
team. Blijmakers zijn het, van goede kwaliteit en met een eigen verhaal. Leuk 
om te geven, maar ook om te krijgen. Verras dus mooie mensen zoals je vader, moeder, opa, oma, zus, broer of juf met een cadeaupakket. Zeg eens op een originele manier gefeliciteerd. Of geef je buurvrouw een aardigheidje of een compliment. Met een leuk cadeau laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. Maar jezelf verrassen mag natuurlijk ook; pak eens lekker een momentje voor jezelf.

Genoeg keuze

Opzoek naar een ander cadeau? Om je te helpen het perfecte cadeau te vinden, kun je ons assortiment op  verschillende manieren bekijken.  Zo kun je kiezen voor momenten, zoals  beterschap, gefeliciteerd of sterkte & succes. Of je zoekt aan de hand van de persoon aan wie je het geeft: voor hem, voor haar of bijvoorbeeld voor de juf of meester van je kind. Zo is er voor iedereen wel een geschikt cadeau.

Bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau voor je liefste (bonus)moeder! Al onze bestellingen worden door ons team feestelijk verpakt en snel geleverd. Zodat je snel iemand blij kunt maken. Of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!