Jij bent een held op sokken! Wie is jouw held? Je vader die altijd voor je klaarstaat, je vrienden die je hebben geholpen of  misschien is jouw held wel die verpleegkundige die dag in dag uit klaarstaat voor haar patiënten. Of wellicht is het die buurman die altijd een helpende hand biedt, zonder iets terug te verwachten. In de hectiek van het leven realiseren we ons soms niet hoeveel we te danken hebben aan deze helden (op sokken). Cadeautip: voor een zorgheld op dag van de zorg!

Brievenbuscadeau

Wie wil jij verrassen met dit cadeau door de brievenbus? Een cadeau per post is niet alleen leuk om te versturen, maar ook heel makkelijk. Het maakt niet uit of de ontvanger thuis is, jouw 100%LEUKe attentie ligt gewoon op de deurmat. Wij verzenden dit cadeau altijd nog een brievenbusverzenddoosje, hierdoor blijkt het bedankt pakket onbeschadigd! In onze webshop heb je boordevol keuze uit originele brievenbus cadeautjes. Verras nu iemand met een 100%LEUK cadeautje per post.

Voor al je cadeaus

Ben je naast de handcrème nog op zoek naar andere cadeaus? Bekijk al onze 100%LEUKE geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

Specificaties
Gewicht (kg) 0.06
Kleur Wit, Zwart, Goud
Afmetingen 22 x 8 x 1,5 cm
Inhoud 1 Set sokken maat 35-40

Sokken- Held maat 35 - 40

€ 7,95
  • Beschikbaar in maat 41-46 of 35-40 
  • Gemaakt van bamboe en blijft zijdezacht ook na het wassen
  • Dit cadeau past door de brievenbus

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen