Ben jij een koffiedrinker met alles erop en eraan? Roer de melk en suiker dan ook in stijl met bijpassende koffielepels. De koffielepels hebben een subtiel stippenpatroon waardoor ze perfect passen bij de 100% LEUKe koffie- en theemokken. Deze theelepels – hoe je ze ook kunt noemen – zijn vaatwasserbestendig.

Cadeaus met aandacht voor elkaar

De 100% LEUKe Bijkletscollectie staat voor aandacht voor elkaar, zelfs in drukke periodes. We zijn allemaal druk met van alles en nog wat: gezinsleven, werk en sport. De tijd vinden om bij te kletsen is juist zo belangrijk! Neem even pauze van het hectische leven en geniet van een koffie- of theemoment met je beste vriendin, gezellige buurvrouw of lieve zus. De Bijkletscollectie heeft alles wat je nodig hebt: thee liefhebbers kunnen genieten van de theemokken, theepot en verse thee. Kletskoeken mogen niet ontbreken! Ook aan de koffieliefhebber is gedacht met koffiemokken, lepeltjes en onderzetters in stijl! Deze Bijkletscollectie is dan ook een 100% LEUK cadeau voor jouw omgeving waarmee je echt eens moet bijpraten!

Voor al je cadeaus

Ben je naast de koffielepels om lekker bij te kletsen ook nog op zoek naar andere cadeautjes? Bekijk het gehele bijkletscollectie om jouw bijkletsmoment compleet te maken. Ook voor andere 100%LEUKe geschenken kijk je verder op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

Specificaties
Gewicht (kg) 0.02
Kleur Wit
Afmetingen 15 x 3 x 1 cm
Inhoud Koffielepel
Materiaal Aardewerk

Koffielepel

€ 2,95
  • Vaatwasserbestendig.
  • Subtiel stippenpatroon.
  • Afgewerkt met suède koord.

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen