Een mooi gebaar om de vrijwilligers te bedanken voor al hun harde werken. Een middag helpen in het verzorgingshuis of de boodschappen halen voor de buurvouw? Dit pakket is een mooi gebaar om je waardering mee uit te spreken. Een verzorgende handcrème, handzeep, handenscrub en nachthandcréme. met de geur van shea butter om de lieve helpende handen eens flink te verwennen.  Heb je geen tijd om iemand een cadeau te geven of woont degene op afstand? Geen probleem. Je kunt deze cadeaubox ook thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk!    

Bedanktcadeau

Met een bedankt cadeau laat je je dank aan iemand blijken. Net verhuisd? Je huis een opknapbeurt gegeven? Je kinderen onverwachts ergens moeten onderbrengen? Allemaal gelegenheden waarbij mensen uit je directe omgeving je te hulp schieten. Hoe zou je het zonder hen redden? Reden genoeg dus om ze te verrassen: “bedankt, een cadeautje voor je hulp”. Bij 100%LEUK staat aandacht voor elkaar centraal. Wij helpen je daarom graag bij het vinden van de origineelste en 100%LEUKste cadeaus zodat jij anderen in het zonnetje kunt zetten.

Brievenbuscadeau

Wie wil jij verrassen metdit cadeau door de brievenbus? Een cadeau per post is niet alleen leuk om te versturen, maar ook heel makkelijk. Het maakt niet uit of de ontvanger thuis is, jouw 100%LEUKe attentie ligt gewoon op de deurmat. In onze webshop heb je boordevol keuze uit originele brievenbus cadeautjes. Verras nu iemand met een 100%LEUK cadeautje per post, voor 23.45 besteld is vandaag nog verzonden!

Voor al je cadeaus

Ben je naast de luxe cadeaubox ook nog op zoek naar andere cadeautjes? Bekijk al onze 100%LEUKE geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker. Voor 23.45 besteld, is de volgende dag in huis.  

Specificaties
Gewicht (kg) 0.32
Kleur Wit, Zwart, Zand
Afmetingen 28,2 x 12,8 x 2,7 cm
Geur/smaak Shea butter
Inhoud Een verzorgende handcrème, handzeep, handenscrub en nacht handcrème
Materiaal PET, Karton

Brievenbuspakket - Bedankt voor de helpende handen

€ 22,95
  • Dit pakket is geproduceerd in Nederland en parabenen- en siliconen vrij, vegan en niet op dieren getest.
  • De box bevat een verzorgende handcrème, handzeep, handenscrub en nachthandcréme.
  • vandaag besteld = vandaag verzonden

Zakelijke klant? Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden