Een mooi gebaar om de vrijwilligers te bedanken voor al hun harde werken. Een middag helpen in het verzorgingshuis of de boodschappen halen voor de buurvouw? Dit pakket is een mooi gebaar om je waardering mee uit te spreken. Een verzorgende handcrème, handzeep, handenscrub en nacht handcréme. Met de frisse zachte geur van shea butter om de lieve helpende handen eens flink te verwennen. De tubes hebben een handig meeneemformaat waardoor de tubes gebruiksvriendelijk zijn en makkelijk mee te nemen is in je werktas bijvoorbeeld! Heb je geen tijd om iemand een cadeau te geven of woont degene op afstand? Geen probleem. Je kunt deze cadeaubox ook thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk! 

Bedanktcadeau

Met een bedankt cadeau laat je je dank aan iemand blijken. Net verhuisd? Je huis een opknapbeurt gegeven? Je kinderen onverwachts ergens moeten onderbrengen? Allemaal gelegenheden waarbij mensen uit je directe omgeving je te hulp schieten. Hoe zou je het zonder hen redden? Reden genoeg dus om ze te verrassen: “bedankt, een cadeautje voor je hulp”. Bij 100%LEUK staat aandacht voor elkaar centraal. Wij helpen je daarom graag bij het vinden van de origineelste en 100%LEUKste cadeaus zodat jij anderen in het zonnetje kunt zetten. Ook zeer geschikt als zakelijk cadeau! Verras je team of collega’s met een bedankje voor het harde werken.

Brievenbuscadeau

Wie wil jij verrassen met dit cadeau door de brievenbus? Een cadeau per post is niet alleen leuk om te versturen, maar ook heel makkelijk. Het maakt niet uit of de ontvanger thuis is, jouw 100%LEUKe attentie ligt gewoon op de deurmat. Wij verzenden dit cadeau altijd nog een extra brievenbusverzenddoosje, hierdoor blijft het bedankt pakket onbeschadigd! In onze webshop heb je boordevol keuze uit originele brievenbus cadeautjes. Verras nu iemand met een 100%LEUK cadeautje per post.

Voor al je cadeaus

Ben je naast het bedankt pakket ook nog op zoek naar andere cadeautjes? Bekijk al onze 100%LEUKE geschenken op de site. Wij hebben originele cadeaus voor elk moment en persoon. Kies je cadeautje en voeg een kaartje toe in de winkelwagen. Zo is je cadeau gelijk een stuk persoonlijker.

 

Specificaties
Gewicht (kg) 0.32
Kleur Wit, Zwart, Zand
Afmetingen 28,2 x 12,8 x 2,7 cm
Geur/smaak Shea butter
Inhoud Een verzorgende handcrème, handzeep, handenscrub en nacht handcrème
Materiaal PET, Karton

Brievenbuspakket - Bedankt voor de helpende handen

€ 19,95
  • Brievenbus cadeau
  • Gevuld met verzorgende handcrème, handzeep, handenscrub en nacht handcréme.
  • Alle items zijn vegan

Zakelijke klant?  Klik hier voor meer info

  •  Originele cadeaus voor elk moment
  •  Gratis verzending v.a. € 30,-
  •  Verzending binnen 2 werkdagen