Top 5 cadeaus voor haar

Top 5 cadeaus voor haar

Ontdek de top 5 cadeaus voor vrouwen in deze blog! Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je (bonus)moeder, zus, vriendin of partner, 100%LEUK heeft voor ieder wat wils. Je geeft niet zomaar een cadeau, maar echt iets waar je haar in zonnetje kan zetten. Maak het cadeau extra persoonlijk door er een 100%LEUKe kaart bij te kiezen in het winkelmandje en wij schrijven de boodschap op het kaartje. Jouw cadeautje wordt vandaag nog verzonden!

Top 5 cadeau vrouwen

Bij 100%LEUK vind je het perfecte cadeau voor haar!  Zeg eens op een originele manier gefeliciteerd of verras je buurvrouw met een aardigheidje, zoals een heerlijk geurend zeepje. Of misschien wil je gewoon iets leuks geven om te laten zien dat je haar waardeert, dankbaar bent of van haar houdt. 100%LEUK is altijd een cadeautje om uit te pakken. Bestel vandaag nog jouw cadeau voor haar en laat haar stralen van geluk!

Bekijk hier de cadeaus voor haar

1. Klein cadeautje voor haar

Wat ben ik ontzettend blij met jou! Jij bent goud waard! Wat zou ik toch zonder jou moeten? Daarom een kleine attentie met een groot gebaar. Een mooier compliment kun je haast niet krijgen. Door de frisse zachte geur een heerlijke cadeau om aan haar te geven!

2. Bodylotion voor haar

Wat ben ik blij met jou! Je bent mooi zoals je bent en dat maakt jou zo speciaal, je bent een topwijf! Deze bodylotion is geproduceerd in Nederland, heeft een neutrale geur en zorgt voor een heerlijke zachte huid. Te LEUK om aan haar te geven toch?

3. Populair cadeau voor haar

Even ontspannen en uitrusten in deze hectische wereld! Het voetenbadje is een echte bestseller en een ideaal cadeau voor haar. Het voetenbadje is gevuld met zout en gember, gemaakt van gerecycled glas en de houten lepel is 100% natuurlijk en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Shop hier het voetenbadje

4. Douchegel voor haar

Een liefdevol gebaar wat je alleen laat blijken aan de mensen die het dichtst bij je staan. Een romantische attentie voor je partner, of blijk van waardering naar je dochter. Een douchegel wat niet misstaat in de badkamer en dankzij de bloemige frisse fruitige geur een feestje is om je mee te wassen!

5. Cadeaupakket voor haar

Deze luxe cadeaubox heeft een prachtige verpakking waardoor je zelf niet meer veel tijd en moeite kwijt bent aan het inpakken van cadeaus. Naast de luxe, vrolijke uitstraling zorgen wij ook dat de producten veilig verpakt zitten. LEUK geluksmoment om te geven aan haar!

Wist je dat? 

Onze producten zijn stuk voor stuk met liefde bedacht door ons 100%LEUKE team. Blijmakers zijn het, van goede kwaliteit en met een eigen verhaal. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Verras dus mooie mensen zoals je vader, moeder, opa, oma, zus, broer of juf met een cadeaupakket. Zeg eens op een originele manier gefeliciteerd. Of geef je buurvrouw een aardigheidje of een compliment. Met een leuk cadeau laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. Maar jezelf verrassen mag natuurlijk ook; pak eens lekker een momentje voor jezelf. Klik hier voor het hele verhaal. 

Niet gevonden wat je zocht?

Op deze pagina vond je 5 cadeautjes die leuk zijn om aan haar te geven, maar 100%LEUK heeft er natuurlijk nog veel meer. Benieuwd? Bekijk hier alle cadeautjes voor haar!