Cadeaus om te bedanken

Cadeaus om te bedanken

Die ene collega die geholpen heeft met de verbouwing of je beste vriend die altijd voor jou klaar staat. Hoe LEUK is het om hem of haar daarvoor te bedanken. Een extra blijk van waardering voor alle hulp van de afgelopen tijd.

Bedankt voor alles!

Het kan soms zo normaal lijken dat we elkaar helpen. Toch is het goed om de ander af en toe wat extra aandacht te geven. Daarom een aantal cadeaus op een rij om de ander te bedanken. Leuk om te geven, maar net zo leuk om te krijgen. Wie ga jij verrassenn met een LEUK bedankje?

Leukste cadeaus om te bedanken 

Brievenbuspakket - Bedankt 

Met dit pakket bedankt je de ander maarliefst vier keer met de LEUKste complimenten. Het zijn vier verschillende verzorgingstubes, namelijk een handcrème, handzeep, handenscrub en nachthandcréme. 

Handcrème - Bedankt 

Na het harde werken is het heerlijk om je handen te zalven met deze handcrème. Hoe LEUK is het daarom om je hardwerkende hulp met deze handcrème te bedanken.  

Momentfles - Bedankt

De momentflessen kunnen elk moment gegeven worden. Daarom is er ook de momentfles met 'Bedankt voor alles'. Helemaal geschikt om de ander te bedanken. 

Cadeaupakket - Voor jou 

Dit samengestelde cadeaupakket is een feestje om te krijgen. Perfect om iemand die jij altijd waardeert te verwennen. Het is een heerlijke douchegel, zeephart en bruisbal om even te relaxen. 

Zeephart - Bedankt 

Soms kan iets kleins ook al genoeg zijn om de ander te bedanken. Het zeephart met 'Bedankt' is heel LEUK om je helpende vriend, collega of buurvrouw te bedanken. 

Meer cadeaus om te bedanken?

Heb je het perfecte cadeautje voor jouw helpende hand nog niet gevonden? Geen zorgen, want we hebben nog veel meer leuke cadeaus voor je klaarstaan. Bekijk bijvoorbeeld eens onze categorie 'Bedankt cadeau'.