Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg

10 november is het weer zover, namelijk de dag van de Mantelzorg 2023. Op deze dag zetten we de Mantelzorgers van Nederland in de schijnwerpers als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan hun partner, ouder(s), kind, broer, zus of kennis. Om de gezondheidszorg te verlichten, spelen mantelzorgers namelijk een ontzettend belangrijke rol waar we niet zonder kunnen. Daarom zijn wij dankbaar voor de ruim 3,7 miljoen Nederlanders die voor een ander zorgen. Van deze 3,7 miljoen zijn er zelfs 750.000 mantelzorgers die meer dan 8 uur per week voor iemand anders zorgen en dit langer dan 3 maanden doen. Zij vinden dit vanzelfsprekend om voor een ander te doen, maar dat is het niet. Zij verdienen het daarom om op deze dag extra aandacht te krijgen.

Voor elke gelegenheid iets!

Iedere mantelzorger verdient ook een extra beetje aandacht. Vaak vinden ze het al te veel om iets te krijgen, maar toch staan wij stil bij deze zorghelden. En hoe LEUK is het dan om één van deze cadeautjes te geven als blijk van waardering. Wie verdient er in jouw omgeving wel een kleine attentie?

Bekijk hier de leukste cadeaus voor de mantelzorger

Voetenbadje

Na al het harde werken en op hun benen staan, kunnen hun arme voetjes wel wat ontspanning gebruiken. Wat dacht je van dit luxe voetenbadje? Een echte bestseller en een ideale attentie voor iedereen. Daar verras je de mantelzorger zeker mee!

Zeephart - Hart voor zorg

Dit cadeau voor mensen in de zorg spreekt voor zich; het zeepje is in de vorm van een hart en er staat ‘Hart voor de zorg’ op. Het is een hartverwarmend cadeau wat gegarandeerd voor een lach op het gezicht van de mantelzorger zal zorgen.

Snoepfles - Bedankt voor alles

Hoe leuk is het om op deze manier de mantelzorger te bedanken? Het is een mooi compliment en laat duidelijk zien dat je diegene waardeert. Perfect om te geven aan een lieve mantelzorger, vind je niet?

Handcréme - Helpende handen

Een oud gezegde maar het klopt nog steeds: vele handen maken licht werk. Uit je waardering met het geven van deze fijne handzeep, zodat de zorgmedewerkers de hardwerkende handen goed kunnen verzorgen met de heerlijke geur van bamboe

Meer cadeaus voor mantelzorgers? 

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? Maak je dan geen zorgen, want 100% LEUK heeft nog veel meer cadeautjes waar je uit kunt kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens de categorie  ‘Bedankt ’.