Valentijnsdagcadeau voor je geliefde | 100% LEUK

Wil jij jouw Valentijn dit jaar een bijzonder Valentijnsdagcadeau geven? Iets wat laat zien dat je om hem/haar geeft op een lieve manier? Zoek dan niet verder, want wij hebben originele cadeautjes in één pakket gestopt. Zo kun je jouw partner zeker verrassen! 100% LEUK maakt namelijk unieke cadeaus die net even wat persoonlijker zijn. Ze dragen letterlijk en figuurlijk een boodschap met zich mee, doordat al onze cadeautjes een lieve tekst hebben en ze worden gemaakt door onze LEUKste LEUKerds. En wie zij dat precies? Dat zijn mensen met een beperking, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen geaccepteerd wordt zoals die is op de werkvloer. Ben je benieuwd naar het Valentijnsdagcadeau pakket? Lees dan snel verder.

Valentijnsdagcadeau pakket 100% LEUK

Dit pakket bevat vrijwel alles wat jij tegen je geliefde zou willen zeggen, maar dan zeg je het dit keer op een originele manier. En voor wie is dit pakket? Voor iedereen! We hebben het pakket zo samengesteld dat het genderneutraal is. Ben je benieuwd naar wat er allemaal in zit? Lees dan nog even met ons mee.

Douchegel – Ik hou van jou van top tot teen

Stel je voor: je staat onder de douche en pakt deze douchegel erbij en je gedachten gaan gelijk naar de persoon die je dit lieve cadeau heeft gegeven. Dat is toch superleuk? En daarom is het dé perfecte aanvulling voor ons Valentijnsdagpakket. En de geur is trouwens heerlijk; lekker kruidig wat vrijwel iedereen lekker vindt.

Zeephart – Knuffel

Waarschijnlijk kun je niet wachten om een dikke knuffel te krijgen van je geliefde op Valentijnsdag en dit zeepje kan misschien wel voor een éxtra knuffel zorgen. De boodschap is namelijk vrij duidelijk, vind je niet? Goed om te weten: de zeep is vrij van parabenen en siliconen én 100% vegan (dus ook dierproefvrij).

Blikje liefde – madeliefjes

Hoe zorg je ervoor dat je partner je niet snel vergeet? Geef ze een plant! Elke keer als de madeliefjes water nodig hebben zal jouw geliefde namelijk aan jou denken. Met een beetje water, licht en liefde worden het schitterende bloemen.

Vind je het pakket leuk, maar weet je niet 100% zeker of dit hét Valentijnsdagcadeau is? Geen stress, want we hebben nog veel meer opties voor je klaarstaan! Bekijk daarvoor onze Valentijnscadeaus.