Secretaresse cadeaus voor secretaressedag

Wil je jouw secretaresse, secretaris of assistent in het zonnetje zetten? Dat kan met de 100% LEUK secretaresse cadeaus! Wij maken speciale cadeaus met, letterlijk en figuurlijk, een unieke boodschap. Al onze cadeautjes hebben namelijk een lief stuk tekst erop staan, zoals ‘Blij met jou’ of ‘Je bent goud waard’. En wat is er dan nog meer zo uniek aan ons? Nu, de cadeautjes worden gemaakt door onze leukerds en dat zijn mensen met een handicap die gewoon prima in staat zijn om te werken. Sterker nog: ze zijn hartstikke goed in wat ze doen, maar helaas is het betreden van de arbeidsmarkt voor hen soms lastiger. En daarom werken we juist zo graag met onze leukerds aan het maken van originele cadeautjes voor heel Nederland! Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Secretaressedag

Op zoek naar een goede gelegenheid om je secretaresse, secretaris of assistent een cadeau te geven? Verras ze dan op secretaressedag! Deze dag valt in de Benelux altijd op de derde donderdag van de maand; dit jaar valt de feestdag dus op 15 april. De dag is in het leven geroepen om je secretaresse, secretaris of assistent in het zonnetje te zetten, dus er is vrijwel geen beter excuus voor het geven van een leuk cadeau

Tube – Je bent goud waard

Wanneer je zegt dat iemand goud waard is, uit je jouw waardering naar iemand. Hun inzet, veerkracht en volhoudingsvermogen wordt erkend. Daarom is dit een perfect cadeau om te geven aan jouw secretaresse, secretaris of assistent.

Secretaresse cadeaupakket – Goud waard

Met dit pakket verras je jouw secretaresse, secretaris of assistent sowieso! En het voordeel van een pakket is dat de kans groot is dat er iets bijzit wat de ontvanger leuk vindt. En het laat zien dat je echt om ze geeft. In het pakket zit een heerlijk voetenbadje om te relaxen, een blikje geluk en een heerlijk zeepje in de vorm van een hart. Wat wil je nog meer?

Zeephart – voor jou

Een extra zeepje kunnen we altijd goed gebruiken in huis en al helemaal wanneer het er ook nog eens leuk uitziet! Dit zeephart spreekt boekdelen door de vorm van het hart en de mooie tekst ‘Voor jou’. Een superleuk en origineel cadeau om jouw waardering mee te uiten!

Snoephuisje – blij met jou

Hoe leuk is dit snoephuisje om te krijgen? Er wordt namelijk niet elke dag tegen je gezegd dat iemand blij met je is, wat het extra speciaal maakt. En het is natuurlijk ook een heel smakelijk cadeau waar perfect van genoten kan worden tijdens de koffiepauze!

Momenten fles – blijk van waardering

Vond je het snoephuisje wel leuk, maar lijkt een fles je wat leuker? Dan heb je geluk, want we hebben dezelfde overheerlijke snoepjes ook in een leuke fles. Een zeer toepasselijk cadeau voor je secretaresse, secretaris of assistent door de lieve tekst ‘Als blijk van waardering’.

Momenten fles – dik verdiend

We hebben ook nog een andere variant van de momenten fles. Op deze fles staat de tekst: ‘Dit heb je dik verdiend’. Daar hoef je niet meer veel aan toe te voegen, toch?

Meer secretaresse cadeaus

Heb je het perfecte cadeautje voor jouw secretaresse, secretaris of assistent nog niet gevonden? Geen paniek, want we hebben nog veel meer leuke secretaresse cadeaus voor je klaarstaan. Bekijk bijvoorbeeld eens onze categorie ‘In het zonnetje ’ of ‘Voor collega’s’.