Het team

Mag ik jullie voorstellen aan ons 100%LEUKe team!

De 100%LEUK producten zorgen voor een glimlach door het ontwerp, de gedachte en de prijs. Stuk voor stuk cadeautjes voor jezelf of voor een ander. Want geven is het allerleukste wat er is! Voor ieder moment hebben we een geschikt cadeau: van aardigheidje tot oppepper, en van verjaardagen tot bijkletsen. Ook voor iedere persoon is er een passende attentie: opa’s, mamma’s, buren, juffen of vriendinnen, wij hebben voor ieder wat wils!

De definitie van een team is:
een (klein) aantal mensen (een groep), dat bij elkaar is gebracht om één gemeenschappelijk doel te bereiken en het in grote lijnen eens is over de weg naar dit doel. En zo is het! Elk teamlid heeft zijn eigen waarde en iedereen is even belangrijk. Samen gaan we voor één doel en dat is: 100%LEUK maakt je blij.

Emmy

Als enthousiasteling stuur ik het 100%LEUK team aan. Creatief in grote lijnen, verbindingen maken met leveranciers, samenwerkingen zoeken en oplossingsgericht met aandacht voor elkaar.

team-emmy
team-marit
Marit

Ik rijd door het hele land en breng het 100%LEUK gevoel over op onze klanten. Ik ben enthousiast, integer en geef graag advies wat betreft styling en presentatie van onze collectie.

team-cynthia
Cynthia

Vanaf het allereerste begin ben ik betrokken bij 100%LEUK. De eerste creatieve ideeën zet ik om in concrete items. Kleuren, patronen en vormgeving, daar houd ik mij voornamelijk mee bezig. Ook ben ik verantwoordelijk voor alle beeld- en social-media-uitingen.

Aron

Ik ben voornamelijk bezig met de administratieve taken. Voor vragen met betrekking tot de websites en orders kan je ook bij mij terecht.

team-aron
team-lydia
Lydia

Een cadeautje, leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje, dat maakt mij blij. Ik vind het een uitdaging om van elk cadeautje iets moois te maken. Ruimtelijk inzicht helpt mij ook de bestellingen voor de B2B zo goed mogelijk te verwerken.

team-nadine
Nadine

Samen met Lydia ben ik verantwoordelijk voor de orderverwerking. Heb je een vraag? Grote kans dat ik je verder kan helpen.

Ook werken bij 100%leuk?