Het team

Mag ik jullie voorstellen aan ons 100%LEUKe team!

De definitie van een team is:
Een team of ploeg is een (klein) aantal mensen (een groep), dat bij elkaar is gebracht, om één gemeenschappelijk doel te bereiken en het in grote lijnen eens is over de weg naar dit doel. En zo is het! Elk teamlid heeft zijn eigen waarde en iedereen is net zo belangrijk. Samen gaan we voor 1 doel en dat is 100%LEUK maakt je blij.

Emmy

Als enthousiasteling stuur ik het 100%LEUK team aan. Creatief in grote lijnen, verbindingen maken met leveranciers, samenwerkingen zoeken en oplossingsgericht met aandacht voor elkaar.

team-emmy
team-marit
Marit

Ik rijd door het hele land en breng het 100%LEUK gevoel over op onze klanten. Ik ben enthousiast, integer en geef graag advies betreft styling en presentatie van onze collectie.

team-cynthia
Cynthia

Vanaf het allereerste begin ben ik betrokken bij het ontstaan van 100%LEUK. De eerste creatieve ideeën zet ik om in concrete items. Kleuren, patronen en vormgeving daar houd ik mij voornamelijk mee bezig. Ook ben ik verantwoordelijk voor alle beeld en social uitingen.

Aron

Ik ben voornamelijk bezig met de administratieve taken. Voor vragen met betrekking tot de website’s en orders kan je ook bij mij terecht.

team-aron
team-lydia
Lydia

Een cadeautje leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje dat maakt mij blij. Ik vind het een uitdaging om van elk cadeautje iets moois te maken. Ruimtelijk inzicht helpt mij ook de bestellingen voor de B2B zo goed mogelijk te verwerken.

team-nadine
Nadine

Samen met Lydia ben ik verantwoordelijk voor de orderverwerking. Heb je een vraag? Grote kans dat ik je verder kan helpen.

Ook werken bij 100%leuk?