100%Leuk

100%LEUK is een merk gespecialiseerd in aardigheidjes voor elk moment. De start van 100%LEUK is begonnen uit de winkel Leuk Spul.
Voor het assortiment in onze lifestylewinkel was ik vooral op zoek naar aardigheidjes voor de verschillende momenten en cadeautjes waar een compliment of boodschap in verwerkt zat.
Ik ben zelf items gaan ontwikkelen in die sfeer voor onze winkel. Het assortiment was niet groter als de kletskoeken en de voetenbadjes die tot de dag van vandaag nog steeds hardlopers zijn.
En zo is het gegaan de winkel gesloten op 1 jan 2016 en 100%LEUK verder als merk ontwikkeld. Inmiddels meer dan 500 verkooppunten en een assortiment volledig zelf ontwikkeld en daardoor uniek met meer dan 100 items. Je vindt 100%LEUK bij de allerleukste lifestyle, kleding en bloemenwinkels in Nederland en België. Ook in LOODS5 Sliedrecht, Zaandam en Amersfoort kom je 100%LEUK tegen.

De webshop www.100procentleuk.nl helpt je de laste minute aardigheidjes te scoren voor je collega s vriendinnen of misschien wel die lieve buurtjes.
Elk product is LEUK om te geven en LEUK om te krijgen. Want wij vinden een beetje aandacht voor elkaar heel belangrijk en zijn van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een LEUK aardigheidje te kunnen geven. De 100%LEUK producten zorgen voor een glimlach door het ontwerp, de gedachten, de boodschap en de prijs. Dat is waar 100%LEUK voor staat maar dat doen we natuurlijk wel met elkaar.
Een super 100%LEUK team geassisteerd door een team van de leukste leukerds.

Verkooppunt worden? Stuur een mail voor meer informatie naar marit@100procentleuk.nl

 

dikke-knuffel