100%Leuk

Iedereen verdient aandacht” Emmy Dingemans

Leuke attenties voor ieder moment en voor iedereen

Aandacht geven aan elkaar, dat is waar wij het voor doen bij 100%LEUK. Daarvoor ontwikkelen wij steeds nieuwe cadeaus en attenties, die je kunt kopen bij verkooppunten in Nederland en België én via deze webshop. Ons assortiment bevat originele, persoonlijke cadeaus voor elk moment en voor iedere persoon. Mooi van design, stijlvol verpakt en altijd betaalbaar, onder het motto ‘LEUK om te geven, LEUK om te krijgen’. Want iedereen is van waarde en iedereen verdient op zijn tijd aandacht in de vorm van een leuke attentie.

We doen het samen

Aandacht voor elkaar is ook het sleutelwoord in de manier waarop wij werken. Wij trekken echt samen op als 100%LEUK team en ontwikkelen onze producten met veel liefde en zorg. Daarbij luisteren we ook met aandacht naar de wensen en ideeën van onze leveranciers en onze klanten.

En weet je waar wij elke dag extra blij van worden? Van onze samenwerking met ons prachtige team LEUKERDS – mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Met dank aan Sterk@Werk, die de begeleiding verzorgen. Ook bij ons op de werkplek geldt: iedereen is van waarde.

Van Leuk Spul naar 100%LEUK

100%LEUK is ontstaan toen oprichtster Emmy Dingemans in haar eigen lifestylewinkel Leuk Spul merkte dat klanten vaak op zoek waren naar originele en persoonlijke cadeautjes. Een leuke vraag, waaraan ze graag wilde voldoen. En als het niet te krijgen is, dan ontwikkel je het toch zelf? Zo begon ze met het bedenken van leuke attenties waarin een compliment of een boodschap verwerkt zat. Het duurde niet lang of de eerste 100%LEUK-producten ‑ voetenbadjes en kletskoeken – stonden bij haar in de winkel.

En van het een kwam het ander. Het assortiment werd in stevig tempo uitgebreid en het aantal verkooppunten groeide snel. Op 1 januari 2016 sloot Emmy de deuren van haar winkel Leuk Spul om zich met haar team voor de volle 100% te wijden aan 100%LEUK. En met resultaat.

100%LEUK is een merk dat staat. Met meer dan 100 producten in het assortiment en verkooppunten in heel Nederland en België. Van Texel tot Maastricht en van Halle tot Klazienaveen. En niet te vergeten overzee, op Bonaire en Curaçao. Meer dan 500 zijn het er inmiddels. Daar zijn we trots op, en we gaan ervoor om te blijven verrassen met 100%LEUKe cadeaus en attenties!

Verkooppunt worden? Stuur een mail naar marit@100procentleuk.nl.

dikke-knuffel