Leukste leukerds

Wij werken bij 100%LEUK graag samen met de mooiste mensen.
Kijk bijvoorbeeld naar deze samenwerking waar we elke dag blij van worden. Zij zorgen ervoor dat het product klaargemaakt wordt voor de 100%LEUKe verkooppunten. Dit geweldige team knoopt zepen, vult kokers, blikjes en pakketten, maakt voetenbadjes en verpakt kaarten.

Deze unieke samenwerking is tot stand gekomen met sterk@werk, waar Liesbeth en Jolanda met hun team werken aan verschillende vaardigheden die nodig zijn om een goede werknemer te worden. Door middel van coaching en training wordt mensen geleerd om zelfstandig te functioneren. Een kleinschalige dagbesteding waar men oog heeft voor elkaar. Dit zorgt voor een perfecte match met 100%LEUK.

Ivo

‘‘Ik werk graag met 100%LEUK. De touwtjes van de zeep knopen lukte eerst niet, maar dat heb ik inmiddels geleerd. Soms mag ik mee in de loods kijken bij de voorraad, dat vind ik geweldig!’’

sterk@werk-samenwerking5
sterk@werk-samenwerking4
Hanna

‘‘Inmiddels heb ik veel mannenpakketten ingepakt, en dat is leuk om te doen! Ik help ook mee met het verdelen van de werkzaamheden, dus ben ik assistent. Stoer hé!’’

sterk@werk-samenwerking1
Stenie

‘‘Het werk was even wennen, maar nu heb ik m’n draai gevonden. Ik vind het fijn om kokers te vullen. Verder pak ik ook andere dingen in. Ondertussen luisteren we muziek.’’

Evert

‘‘We pakken veel spullen in. Het leukst vind ik de kokers met autodrop vullen. Het is erg gezellig, als het even stil valt, vertel ik een mop zodat iedereen weer kan lachen.’’

sterk@werk-samenwerking3
sterk@werk-samenwerking2
Karin

‘‘We werken in een gezellige ruimte. Het liefst plak ik stickers, dat kan ik best goed. Ook knoop ik weleens zeepjes. We hebben een gezellige club met elkaar waarin we veel lol hebben.’’