Originele cadeaus voor de juf of meester

Wat zijn de juffen en meesters eigenlijk toch een helden hè! Ze werken hard om de kinderen in hun klas te vermaken, te helpen en kennis bij te leren. En dat vaak vijf dagen in de week van half 9 tot drie plús het nodige nakijkwerk en alle andere activiteiten die erbij komen kijken. Daarom mogen de juffen en meesters best in het zonnetje gezet worden, vind je ook niet? Een fijne juf of meester is namelijk niet vanzelfsprekend. Dus ben jij op zoek naar originele cadeaus voor de juf of meester? Bekijk dan deze toffe en attente cadeautjes! Ook leggen we je meer uit over de dag van het onderwijs, want dat is een mooi excuus om een 100% LEUK cadeautje aan te schaffen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Dag van het onderwijs

Natuurlijk is het leuk om de juf of meester een cadeau te geven wanneer ze jarig zijn of aan het einde van het jaar, maar de dag van het onderwijs is ook een leuke (én vooral originele!) dag voor cadeautjes. De juf of meester zal zeker verrast zijn als je een cadeautje koopt voor hen op deze dag. ‘Maar wat is de dag van het onderwijs nu precies?’ De internationale dag van het onderwijs is opgericht door de Verenigde Naties in 2018 om de rol die het onderwijs speelt in vrede en ontwikkeling te vieren op 24 januari. Onderwijs is namelijk zó belangrijk voor de wereld en onze kinderen. Daarom is het ook een supermooi gebaar om een cadeau te geven aan een juf of meester op deze dag. Het laat zien dat je waardeert wat ze doen en dat je begrijpt hoe waardevol hun baan is!

Cadeaus voor de juf

Bloempot – juf vergeet me niet

Een origineel cadeau voor de allerliefste juf! De kartonnen bloempot is gevuld met een vergeet-me-niet-kweekset, zodat de juf jou en je kind niet snel zal vergeten. Een leuk weetje: dit is ook nog eens een duurzaam cadeau! (Ook verkrijgbaar voor de meester hieronder)

Cadeaus voor de meester

Bloempot – meester vergeet me niet

Een leuk en eco-verantwoord cadeautje voor de beste meester! Met dit cadeau kan de meester zelf vergeet-je-me-nietjes kweken met de bloempot en kweekset. Zo zal de meester jou en je kind niet snel vergeten 😉 (Ook verkrijgbaar voor de juf hierboven)

Cadeaus voor de juf én meester (genderneutraal)

Badthee – bedankt voor alles

Geef je meester of juf dit cadeau, zodat ze een mooi excuus hebben om even een momentje voor zichzelf te hebben. Als je de XL theezak bij je kraan hangt, krijg je namelijk een heerlijk theebad. Thee is namelijk goed voor je gezondheid; óók als je erin baddert.

Badthee – bedankt harde werker

Dezelfde badthee als hierboven, maar dan met een andere boodschap! Deze boodschap is nog persoonlijker voor een juf of meester, want je bedankt ze voor al hun goede werk. Zeer attent!

Handcrème – helpende handen klein

De handcrème voor helpende handen, maar dan in een tube. Dit potje is 50 ml; perfect om makkelijk mee te nemen!

Handcrème – helpende handen groot

Uit je waardering met deze grappige handcrème voor de helpende handen! Een verzorgende handcrème om de lieve helpende handen eens te verwennen met de geur van bamboe.

Heb jij jouw cadeautje voor de juf of meester nog niet gevonden? Geen stress, want we hebben heel veel meer opties voor je klaarstaan! Bekijk eens de cadeautjes om mensen in het zonnetje te zetten of de cadeautjes om mensen te laten relaxen.