Cadeau dag van de zorg

Zorgmedewerkers; wat zouden we zonder hen moeten? En wauw, wat werken ze hard! Zéker in deze tijd en dat allemaal met een grote glimlach op hun gezicht. Zorgmedewerkers mogen daarom best weleens wat vaker in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor hen heeft 100% LEUK cadeaus voor zorgmedewerkers. Zoek jij een cadeau voor dag van de zorg? Dan kan je vast tussen alle cadeaus voor zorgmedewerkers kiezen. Zet ze in het zonnetje op de dag van de zorg!

1-12 van 14 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 

Bedank de zorgmedewerker

Zorgmedewerkers; wat zouden we zonder hen moeten? En wauw, wat werken ze hard! Zéker in deze tijd en dat allemaal met een grote glimlach op hun gezicht. Zorgmedewerkers mogen daarom best weleens wat vaker in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor hen heeft 100% LEUK cadeaus voor zorgmedewerkers.

Dag van de zorg

Ben je op zoek naar een goed moment om jouw cadeau te geven aan een zorgmedewerker? Geef je cadeaus voor zorgmedewerkers dan op 12 mei, want dat is namelijk de ‘Dag van de Zorg’. Deze dag staat in het teken van de zorg en de verpleging, zodat je de zorgmedewerkers in het zonnetje kunt zetten. In de ogen van de maatschappij spelen zorgmedewerkers namelijk een belangrijke rol in de kwaliteit van de gezondheidszorg en wij vinden dat ze daar gelijk in hebben. 

Waarom de ‘Dag van de Zorg’ op 12 mei valt? Omdat 12 mei de verjaardag is van Florence Nightingale, één van de belangrijkste personen uit de geschiedenis van verpleging. Als jong meisje verzorgde ze al zieken uit liefdadigheid en daar waren veel mensen ontzettend dankbaar voor. Uiteindelijk kreeg ze dan ook financiële donaties en die heeft ze gebruikt om de verpleegkunde te verbeteren.

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!