Filteren

Bedankt cadeau

Nog geen bedank cadeau idee? Nou, dan zit je goed bij 100%LEUK! Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Handcrème Bedankt voor de helpende handen’ of de ‘Handzeep – Vele handen maken licht werk’? 

Je gekozen filters:
  1. prijs
    € 40,00 - € 50,00
Geen producten gevonden voor deze selectie.
 

Bedankt, dit cadeau is voor jouw hulp!

Net verhuisd? Je huis een opknapbeurt gegeven? Je kinderen onverwachts ergens moeten onderbrengen? Allemaal gelegenheden waarbij mensen uit je directe omgeving je te hulp schieten. Hoe zou je het zonder hen redden? Reden genoeg dus om ze te verrassen.

Dubbel leuk is het dan als het cadeautje ook nog een toepasselijke tekst heeft, die de helper steeds opnieuw een goed gevoel geeft. Nog geen bedank cadeau idee? Nou, dan zit je goed bij 100%LEUK! Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Handcrème Bedankt voor de helpende handen’ of de ‘Handzeep – Vele handen maken licht werk’? 

Een bedank cadeau voor vrijwilligers

Goede doelen, scholen, ziekenhuizen, sportclubs… Allemaal draaien ze voor een groot deel op vrijwilligers. Mensen die met enthousiasme hun vrije tijd ter beschikking stellen aan anderen. En zo van de wereld een mooiere plek maken. Al die mensen verdienen het dat je ze af en toe bedankt met een cadeau van 100%LEUK. Na zo’n blijk van waardering gaan de vrijwilligers extra gemotiveerd door met hun waardevolle werk!

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!