Filteren

Bedankt cadeau

Nog geen bedank cadeau idee? Nou, dan zit je goed bij 100%LEUK! Moeilijke tijd gehad en veel steun ondervonden van de mensen om je heen? Dan is het nu tijd voor een bedankt cadeau! Laat je partner, familie, vrienden of personeel weten hoe fijn je het vond dat ze er voor je waren. 

Je gekozen filters:
  1. prijs
    € 40,00 - € 50,00
Geen producten gevonden voor deze selectie.
 

Bedankt, dit cadeau is voor jouw hulp!

Met een bedankt cadeau laat je je dank aan iemand blijken. Net verhuisd? Je huis een opknapbeurt gegeven? Je kinderen onverwachts ergens moeten onderbrengen? Allemaal gelegenheden waarbij mensen uit je directe omgeving je te hulp schieten. Hoe zou je het zonder hen redden? Reden genoeg dus om ze te verrassen: “bedankt, een cadeautje voor je hulp”. Bij 100%LEUK staat aandacht voor elkaar centraal. Wij helpen je daarom graag bij het vinden van de origineelste en 100%LEUKste cadeaus zodat jij anderen in het zonnetje kunt zetten.

Persoonlijke tekst bedankt cadeau

Hoe leuk is het, als je bedankt cadeau ook nog een toepasselijke tekst heeft, die de helper steeds opnieuw een goed gevoel geeft. Ons assortiment bestaat uit verschillende bedankcadeautjes met diverse bedank boodschappen. Zo vind je voor iedere situatie een origineel bedankje. Deze verstuur je gemakkelijk per post of breng je persoonlijk bij iemand langs. Nog geen bedankt cadeau idee? Nou, dan zit je goed bij 100%LEUK! Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Handcrème Bedankt voor de helpende handen’ of de ‘Handzeep – Vele handen maken licht werk’? Of geef iets te snoepen cadeau. De snoepflessen 'bedankt' en ''dik verdiend' zijn perfect om iemand in het zonnetje te zetten!

Iemand bedanken met een cadeau voor de steun?

Moeilijke tijd gehad en veel steun ondervonden van de mensen om je heen? Dan is het nu tijd voor een bedank cadeau! Laat je partner, familie, vrienden en vriendinnen weten hoe fijn je het vond dat ze er voor je waren. Heel geschikt hiervoor is bijvoorbeeld de ‘Badthee – Bedankt voor je steun’ in de geur groene thee/citroen. Maar ook met een kaart met de tekst ‘Bedankt voor alles – je bent een topper!’ zal iemand zich echt gewaardeerd voelen.

Een bedankt cadeau voor vrijwilligers

Goede doelen, scholen, ziekenhuizen, sportclubs… Allemaal draaien ze voor een groot deel op vrijwilligers. Mensen die met enthousiasme hun vrije tijd ter beschikking stellen aan anderen. En zo van de wereld een mooiere plek maken. Al die mensen verdienen het dat je ze af en toe bedankt met een cadeau van 100%LEUK. Na zo’n blijk van waardering gaan de vrijwilligers extra gemotiveerd door met hun waardevolle werk! Bekijk eens onze bedank cadeaus voor mensen in de zorg.

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.

Vind je cadeau bij 100%LEUK

Een persoonlijk en origineel bedank cadeau vind je bij 100%LEUK. Doordat we al meer dan 15 jaar ervaring hebben, begrijpen wij de wensen van ondernemers en consumenten. Wij vinden aandacht voor elkaar erg belangrijk. Dit zie je terug in onze cadeaus maar ook in onze samenwerkingen. Onze LEUKERDS, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zorgen er elke dag weer voor dat onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt om mensen te verrassen. Bestel jouw bedank cadeau nu in de webshop.