Leuke Vaderdag cadeaus

Wil jij jouw partner of lieve papa dit jaar extra verwennen met Vaderdag? Dan ben je aan het juiste adres, want 100% maakt originele en leuke Vaderdag cadeaus met een mooie boodschap. Elk cadeautje bevat een persoonlijke tekst, zodat je jouw waardering kunt laten zien. Papa’s mogen namelijk best wat vaker in het zonnetje gezet worden, vind je niet? Bekijk deze acht leuke Vaderdag cadeaus hieronder.

Vaderdag

Waarschijnlijk ben je wel bekend met deze feestdag, maar toch schenken we graag wat aandacht aan de geschiedenis van Vaderdag. Het idee is namelijk ontstaan bij de Amerikaanse Sanora Smart Dodd, wiens vader een veteraan was uit de Amerikaanse Burgeroorlog. Zijn vrouw overleed op het kraambed van hun laatste kind en stond daarom alleen voor de zorg van zes kinderen. Sanora raakte geïnspireerd door Anna Jarvis, die Moederdag is gestart, en wilde ook een Vaderdag om haar vader te eren. Op 19 juni 1910 vond de eerste Vaderdag plaats in Spokane in Washington en de feestdag sloeg al snel aan in Amerika en de rest van de wereld. Echter werd Vaderdag pas echt erkend in 1972, maar de feestdag werd toen allang elk jaar gevierd.

Leuke Vaderdag cadeaus

Sokken – Voor mijn held op sokken

Papa’s zijn eigenlijke geheime superhelden; ze dragen geen cape, maar tegelijkertijd lukt het ze wel om het gezinsleven draaiende te houden. Daarom zijn deze sokken het perfecte cadeau om jouw vader of partner te laten weten dat je hun harde werk erkent!

Kweek je kado – Voor de beste PAprika

Wanneer je op zoek bent naar een écht origineel cadeau is dit perfect! Hiermee kan jouw papa of partner namelijk zelf PAprika’s kweken. Door de zaadjes te planten in de kweekcup en ze te laten groeien, groeien ze uit tot stekjes. Door daarna de fles over een stekje te plaatsen creëer je je eigen kas! En heeft de man in kwestie ook nog een beetje humor? Dan zal hij het woordgrapje vast waarderen.

Mini tube – Papa

De meeste vaders hebben niet veel tijd voor zichzelf, maar een gelegenheid waar ze wel even tot rust kunnen komen, is tijdens het douchen of badderen. Dit cadeau is een leuke toevoeging aan hun relaxmoment.

Mini tube – Opa

Dezelfde tube als die van PA, maar dan voor OPA. Als opa ben je namelijk en vader én overgrootvader, dus dubbel vader! Dat is zeker een titel om trots op te zijn, vind je niet?

Bierdouche

Is jouw vader of partner helemaal gek van bier? Dan vindt hij het vast niet erg om ernaar te ruiken! Dit is uiteraard een geintje, want je vader ruikt natuurlijk niet écht naar bier. Denk meer aan de geur van bier in combinatie met een heerlijke mannenparfum; klinkt misschien gek, maar het is een goede combinatie en ruikt erg lekker.

Biermousse

Bier met een goede schuimlaag is toch wel het allerlekkerste en dat is de biermousse ook zeker. De enige soort bier waar je fris van wordt!

Zeephart – Knuffel

Een excuus om je lieve papa of partner een extra knuffel te geven; dat sla je waarschijnlijk niet af! Gelukkig kun je dit makkelijk regelen met dit leuke Vaderdag cadeau: een zwart zeephart met het woord ‘Knuffel’ erop.

Zeepketting – Als ik je zie, ben ik blij

Met deze zeepketting hoef je niet veel meer te zeggen, want het cadeau spreekt voor zich. ‘Als ik je zie ben ik blij’ is toch iets wat je niet elke dag hoort, maar het raakt je ongetwijfeld. Geef dit leuke Vaderdag cadeau als je wilt dat je vader of partner niet vergeet hoeveel jij van hem houdt.

Meer leuke Vaderdag cadeaus

Heb jij het perfecte cadeau voor jouw vader of partner nog niet gevonden? Maak je dan geen zorgen, want hebben nog veel meer leuke Vaderdag cadeaus. Bekijk bijvoorbeeld eens onze ‘Voor hem’ of ‘Voor papa’.