Leuke Moederdag cadeaus

Wat zouden we toch zonder de lieve moeders (en overige verzorgers) op deze wereld moeten? Ze doen zoveel zonder dat je het hoeft te vragen en zetten hun gezin altijd op nummer één. Daarom mogen zij best eens in het zonnetje gezet worden op Moederdag en dat doe je natuurlijk met leuke Moederdag cadeaus. 100% LEUK heeft verschillende cadeaus die perfect zijn om te geven, zodat jij jouw moeder of partner laat zien dat je hen ontzettend waardeert. Elk cadeautje heeft daarom ook een lieve en persoonlijke boodschap. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de verschillende cadeaus.

Moederdag

Waarschijnlijk ben je wel bekend met deze feestdag, maar toch schenken we graag extra aandacht aan hoe Moederdag eigenlijk ontstaan is. Sinds 1914 is Moederdag namelijk officieel een nationale feestdag, maar daar heeft één specifieke vrouw ontzettend haar best voor moeten doen: namelijk de Amerikaanse Anna Jarvis. Haar eigen moeder overleed op de eerste zondag van mei in 1905 en het jaar daarop heeft ze een ‘General Memorial Day of All Mothers’ georganiseerd om haar en alle andere moeders te herdenken. Zij bewonderde haar eigen moeder en de rol die moeders in de maatschappij hebben. De jaren daarna heeft ze zich keer op keer hard gemaakt om een officiële vereringsdag voor hen te krijgen en in 1914 is dit haar eindelijk gelukt.

Leuke Moederdag cadeaus

Pakket – MA de liefste

Moeder zijn is heel leuk, maar soms kan het ook best zwaar zijn. Daarom kan het geen kwaad om je moeder of partner even goed te verwennen met dit heerlijke pakket vol cadeautjes die je laten ontspannen.

Sokken – Voor mijn heldin op sokken

Dit cadeau is perfect voor elke moeder, want ze zijn ook echt heldinnen! Hoe sommige moeders kunnen multitasken en plannen is namelijk zeer indrukwekkend. Dus wil jij jouw moeder of partner extra superkrachten geven deze Moederdag? Geef hen dan deze leuke sokken.

Mini tube – Mama

De meeste moeders hebben niet veel tijd voor zichzelf, maar een gelegenheid waar ze wel even tot rust kunnen komen, is tijdens het douchen of badderen. Dit cadeau is een leuke toevoeging aan hun relaxmoment.

Mini tube – Oma

Dezelfde tube als die van Mama, maar dan voor Oma. Als oma ben je namelijk en moeder én overgrootmoeder, dus dubbel moeder! Dat is zeker een titel om trots op te zijn, vind je niet?

Blikje – Ma de liefste

Wil je graag dat je moeder of partner meerdere keren per week wordt herinnerd aan hoeveel jij van haar houdt? Geef dan dit leuke blikje met madeliefjes. De MAdeliefjes moeten namelijk goed in de gaten gehouden worden om goed te groeien, dus elke keer als ze de MAdeliefjes water geeft, zal ze aan je denken.

Deurhanger – Momentje voor mama

Vind jij ook dat mama best weleens wat vaker een momentje voor zichzelf mag nemen? Geef haar dan dit grappige cadeau! Zo kan ze het makkelijk aangeven als ze even een momentje voor zichzelf nodig heeft. En dan wel afspreken dat je haar écht niet zal storen als ze de deurhanger ophangt natuurlijk.

Zeepketting – Jij bent speciaal voor mij

Er is niemand zoals je moeder (of verzorger). Daarom mag je haar (of hem)  best even in het zonnetje zetten door middel van originele verrassing. Deze zeepketting met de boodschap ‘Jij bent speciaal voor mij’ zal vast en zeker gewaardeerd worden.

Kweek je cadeau – Voor mijn lieve tOMAATJE

Want een oma is tenslotte ook een moeder 😉 Geef haar een ‘kweek je cadeau’ en laat haar genieten van de heerlijkste tOMAATJES.

Meer leuke Moederdag cadeaus

Heb jij het perfecte cadeau voor jouw moeder, verzorger of partner nog niet gevonden? Maak je dan geen zorgen, want hebben nog veel meer leuke Moederdag cadeaus. Bekijk bijvoorbeeld eens onze ‘Voor haar’ of ‘Voor hem‘ cadeaus.