Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers; wat zouden we zonder hen moeten? En wauw, wat werken ze hard! Vaak nog voor een baas én dan thuis er ook nog zijn voor hun partner, vader, moeder of ander familielid of kennis. Een diepe buiging voor hen en daarom mogen zij best weleens wat vaker in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor hen heeft 100% LEUK cadeaus voor mantelzorgers op een rijtje gezet!

Dag van de Mantelzorg 

10 november is het weer zover, namelijk de dag van de Mantelzorg 2021. Op deze dag zetten we de Mantelzorgers van Nederland in de schijnwerpers als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan hun partner, ouder(s), kind, broer, zus of kennis. Om de gezondheidszorg te verlichten, spelen mantelzorgers namelijk een ontzettend belangrijke rol waar we niet zonder kunnen.

Daarom zijn wij dankbaar voor de ruim 3,7 miljoen Nederlanders die voor een ander zorgen. Van deze 3,7 miljoen zijn er zelfs 750.000 mantelzorgers die meer dan 8 uur per week voor iemand anders zorgen en dit langer dan 3 maanden doen. Zij vinden dit vanzelfsprekend om voor een ander te doen, maar dat is het niet. Zij verdienen het daarom om op deze dag extra aandacht te krijgen.

De leukste cadeaus voor mantelzorgers

Pin – Hart van goud

Hoe leuk is het om van iemand te horen dat je een hart van goud hebt? Het is een mooi compliment en laat duidelijk zien dat je diegene waardeert. Perfect om te geven aan een lieve mantelzorger, vind je niet?

Tube – Je bent goud waard

Wat zouden we toch zonder de inzet van de mantelzorgers moeten? Dus die verdienen ook eens een blijk van waardering op z’n tijd en dat kan met deze fijne douchetube. ‘Je bent goud waard’ is namelijk een prachtig compliment voor een harde werker.

Pakket – Hart voor de zorg

Dit pakket is een prachtig cadeau om te geven om de hardwerkende mantelzorger even een moment rust te gunnen. Ze kunnen zich thuis lekker verwennen met het voetenbadje, de handcrème en het hartvormige zeepje. En overal staat ook een tekst op om je waardering echt te laten blijken aan hen.

Zeephart – Hart voor de zorg

Dit cadeau voor mensen in de zorg spreekt voor zich; het zeepje is in de vorm van een hart en er staat ‘Hart voor de zorg’ op. Het is een hartverwarmend cadeau wat gegarandeerd voor een lach op het gezicht van de zorgmedewerker zal zorgen.

Handcrème – Bedankt voor de helpende handen

Een mooi gebaar om de mantelzorger te bedanken voor al het harde werken en de goede zorgen. Een verzorgende handcrème om de lieve helpende handen eens te verwennen met de heerlijke geur van bamboe.

Handzeep – Vele handen maken licht werk

Een oud gezegde maar het klopt nog steeds: vele handen maken licht werk. Uit je waardering met het geven van deze fijne handzeep, zodat de zorgmedewerkers de hardwerkende handen goed kunnen verzorgen met de heerlijke geur van bamboe

Meer cadeaus voor mantelzorgers? 

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? Maak je dan geen zorgen, want 100% LEUK heeft nog veel meer cadeautjes waar je uit kunt kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens de categorie ‘Bedank de zorg’  of ‘Bedankt ’.