Dag van de leraar 2021

5 oktober is het zover; de Dag van de Leraar 2021. Op deze feestdag zetten we hardwerkende juffen en meesters éxtra in het zonnetje om hen te bedanken dat ze dag in, dag uit klaarstaan voor onze kids.

De Dag van de Leraar valt in de Nationale Onderwijsweek en is de Nederlandse variant van de internationale World Teachers Day. Want ondanks dat voor ons onderwijs niet meer dan normaal is, is dat helaas niet voor iedereen zo. Tijdens deze Dag van de Docent staan we extra stil bij het belang van onderwijs. Ook wordt op deze dag dé docent van het jaar bekend gemaakt.

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor de juf of meester? Bekijk dan deze toffe en attente cadeautjes! Ook leggen we je meer uit over de Dag van de Leraar. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Dag van de Leraar

De Dag van de Leraar, ook wel Dag van de Leerkracht(en) genoemd, valt inmiddels op 5 oktober, maar dat is niet altijd zo geweest. De datum is sinds 1962 namelijk verschillende keren veranderd. In onder andere België, Duitsland, Engeland én Nederland vieren we het op 5 oktober, terwijl de Lerarendag in 84 andere landen wereldwijd op een andere dag gevierd wordt.

Onderwijs is extreem belangrijk voor de wereld en onze kinderen. Daarom is het een mooi gebaar om de juf of meester op deze dag extra in het zonnetje te zetten met een kleinigheidje. Want aandacht voor elkaar is waar wij voor staan.  Het laat zien dat je waardeert wat ze doen en dat je begrijpt hoe waardevol hun baan is!

Cadeaus voor de juf of meester

Momentfles – Je bent een topper

Bedankt de hardwerkende juf of meester met deze toffe momentfles ‘Je bent een topper’. Deze flessen zijn gemaakt van gerecycled glas en gevuld met zwart-witte snoep balletjes met dropsmaak.

Hoofd schouder knie en teen

Hoofd schouder knie en teen, van jou is er maar één! Een origineel en grappig cadeau voor de juf of meester. De tekst is niet alleen een blijk van waardering, ook ruikt de zeep heerlijk kruidig én staat de zeeppomp ook nog eens mooi in ieder interieur.

Zeephart – Voor jou

Speciaal voor de juf of meester om te laten weten dat je aan hen denkt. En wist je dat deze zeepjes met liefde geknoopt zin door onze LEUKerds? Een leuk cadeautje met liefde dus.

De zepen zijn parabenen- en siliconen vrij, vegan en niet op dieren getest.

Douchegel tube 50 ml – Je bent goud waard

Juf, wat zou ik zonder jou moeten? Je inzet, je veerkracht en volhoudingsvermogen zijn geweldig! Je bent echt goud waard! Spreek deze waardering uit met de tube douchegel.

Badthee – bedankt voor alles

Geef je meester of juf dit cadeau, zodat ze een mooi excuus hebben om even een momentje voor zichzelf te hebben. Als je de XL theezak bij je kraan hangt, krijg je namelijk een heerlijk theebad. Thee is namelijk goed voor je gezondheid; óók als je erin baddert.

Badthee – bedankt harde werker

Dezelfde badthee als hiernaast, maar dan met een andere boodschap! Deze boodschap is nog persoonlijker voor een juf of meester, want je bedankt ze voor al hun goede werk. Zeer attent!

Kruiden – Van jou is er geen (kori)ander

Blijf jezelf! Van jou is er geen (kori)ander. Dat is toch het mooiste compliment dat je de juf of meester kunt geven?

Doe potgrond in een bloempot en zaai de zaadjes, geef de plantjes licht, water en liefde en geniet van je eigen koriander!

Handcrème – helpende handen groot

Uit je waardering met deze grappige handcrème voor de helpende handen! Een verzorgende handcrème om de lieve helpende handen eens te verwennen met de geur van bamboe.

Heb jij jouw cadeautje voor de juf of meester nog niet gevonden? Geen stress, want we hebben heel veel meer opties voor je klaarstaan! Bekijk eens de cadeautjes om mensen in het zonnetje te zetten of de cadeautjes om mensen te laten relaxen.