Dag van de leidster

Afgelopen jaar zijn we er als ouders éxtra achter gekomen dat pedagogisch medewerkers wel héél hard werken en dat we hen stiekem niet kunnen missen. Iedere werkdag kruipen zij namelijk vroeg hun bed uit om jouw kinderen te ontvangen en de gehele dag te begeleiden en aan te sturen. En als jij de tijd vergeten bent, een afspraak loopt uit of je staat in de file, dan wachten zij op jou om je kind weer te overhandigen. Kortom; we kunnen wel stellen dat het harde werkers zijn!
Om hen éxtra in het zonnetje te zetten vindt op de derde donderdag van september de dag van de leidster plaats (of de dag van de pedagogisch medewerker, maar net hoe je het wilt noemen.)

Dit jaar is de dag van de leidster op donderdag 16 september 2021. Dus ben jij op zoek naar een tof cadeau voor de leidster, pedagogisch medewerker of gastouder van jouw kind(eren)? Bekijk dan deze originele dag van de leidster cadeaus. Ook vertellen we je meer over de dag van de leidster en het ontstaan ervan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Dag van de pedagogisch medewerker

Dat leidsters, pedagogisch medewerkers en gastouders harde werkers zijn, daar zijn we inmiddels wel achter. Daarom is in 2002 de dag van de leidster opgericht. Dit is niet alleen gedaan om hen op deze dag extra in het zonnetje te zetten, maar ook om extra aandacht te schenken aan het beroep. Tot op de dag van vandaag is er namelijk een te kort in de kinderopvang. Het doel om dit dankzij deze dag te verbeteren, is helaas dus nog niet gelukt. Maar we blijven graag positief; wat niet is, kan nog komen.

En dan gaan we nu door naar onze favoriete dag van de leidster cadeaus.

Cadeaus voor de dag van de leidster

Douchegel – Hoofd schouder knie en teen

Hoofd schouder knie en teen, van jou is er maar één! Een origineel en een grappig cadeau voor de leidster, pedagogisch medewerker of gastouder om jouw blijk van waardering te uiten. Een extra fijne bijkomstigheid; de zeeppomp staat prachtig in ieder interieur en ruikt ook nog eens heerlijk kruidig.

Momenten fles – Blij van waardering

Als blijk van waardering, als extra motivatie en voor een grote glimlach. Belangrijk om te laten weten dat je je iemand waardeert. Iedereen vindt het namelijk leuk om waardering te krijgen. Geef de leidster daarom extra motivatie met deze fles!

Zeephart – Goud waard

Dag in, dag uit staan ze klaar voor onze kids om hen te begeleiden en aan te sturen. Dan kunnen we wel zeggen dat ze goud waard zijn! Daarom dit kleinigheidje met een groot gebaar. De zepen zijn niet alleen parabenen en siliconen vrij, maar ook nog eens vegan én niet op dieren getest!

Voetenbadje

Na al het harde werken en op hun benen staan, kunnen hun arme voetjes wel wat ontspanning gebruiken. Wat dacht je van dit luxe voetenbadje? Een echte bestseller en een ideale attentie voor iedereen.

Vul een bakje met water, schep er een aantal lepels zeezout in + één schepje gember, voetjes erin en relaxen maar. Het flesje is gemaakt van gerecycled glas en gevuld met zout en gember.

Meer leuke dag van de leidster cadeaus

Heb jij hét ideale cadeau voor de leidster, pedagogisch medewerker of gastouder nog niet gevonden? Geen stress, want we hebben heel veel meer opties voor je klaarstaan! Klik bijvoorbeeld hierboven in het menu op ‘momenten’, ‘assortiment’ of ‘voor’. Liever de producten met eigen ogen bekijken? Zoek dan eenvoudig via de postcodecheck een verkooppunt bij jou in de buurt.