Cadeaus voor zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers; wat zouden we zonder hen moeten? En wauw, wat werken ze hard! Zéker in deze tijd en dat allemaal met een grote glimlach op hun gezicht. Zorgmedewerkers mogen daarom best weleens wat vaker in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor hen heeft 100% LEUK cadeaus voor zorgmedewerkers.

Dag van de zorg

Ben je op zoek naar een goed moment om jouw cadeau te geven aan een zorgmedewerker? Geef je cadeaus voor zorgmedewerkers dan op 12 mei, want dat is namelijk de ‘Dag van de Zorg’. Deze dag staat in het teken van de zorg en de verpleging, zodat je de zorgmedewerkers in het zonnetje kunt zetten. In de ogen van de maatschappij spelen zorgmedewerkers namelijk een belangrijke rol in de kwaliteit van de gezondheidszorg en wij vinden dat ze daar gelijk in hebben.

Waarom de ‘Dag van de Zorg’ op 12 mei valt? Omdat 12 mei de verjaardag is van Florence Nightingale, één van de belangrijkste personen uit de geschiedenis van verpleging. Als jong meisje verzorgde ze al zieken uit liefdadigheid en daar waren veel mensen ontzettend dankbaar voor. Uiteindelijk kreeg ze dan ook financiële donaties en die heeft ze gebruikt om de verpleegkunde te verbeteren.

De leukste cadeaus voor mensen in de zorg

Pin – Hart van goud

Hoe leuk is het om van iemand te horen dat je een hart van goud hebt? Het is een mooi compliment en laat duidelijk zien dat je diegene waardeert. Perfect om te geven aan een lieve verpleger of dokter, vind je niet?

Tube – Je bent goud waard

Wat zouden we toch zonder de inzet van onze zorgmedewerkers moeten? Dus die verdienen ook eens een blijk van waardering op z’n tijd en dat kan met deze fijne douchetube. ‘Je bent goud waard’ is namelijk een prachtig compliment voor een harde werker.

Pakket – Hart voor de zorg

Dit pakket is een prachtig cadeau om te geven om de hardwerkende verpleger of dokter even een moment rust te gunnen. Ze kunnen zich thuis lekker verwennen met het voetenbadje, de handcrème en het hartvormige zeepje. En overal staat ook een tekst op om je waardering echt te laten blijken aan hen.

Zeephart – Hart voor de zorg

Dit cadeau voor mensen in de zorg spreekt voor zich; het zeepje is in de vorm van een hart en er staat ‘Hart voor de zorg’ op. Het is een hartverwarmend cadeau wat gegarandeerd voor een lach op het gezicht van de zorgmedewerker zal zorgen.

Handcrème – Bedankt voor de helpende handen

Een mooi gebaar om de zorgmedewerkers eens te bedanken voor al het werk wat ze doen! Een verzorgende handcrème om de lieve helpende handen eens te verwennen met de heerlijke geur van bamboe.

Mini tube – Dankjewel 

Soms heb je weinig woorden nodig om je waardering naar iemand te uiten en is een simpele ‘Dankjewel’ genoeg. Dan is dit cadeau voor mensen in de zorg perfect.

Handzeep – Vele handen maken licht werk

Een oud gezegde maar het klopt nog steeds: vele handen maken licht werk. Uit je waardering met het geven van deze fijne handzeep, zodat de zorgmedewerkers de hardwerkende handen goed kunnen verzorgen met de heerlijke geur van bamboe

Meer cadeaus voor zorgmedewerkers? 

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? Maak je dan geen zorgen, want 100% LEUK heeft nog veel meer cadeautjes waar je uit kunt kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens de categorie ‘Bedank de zorg’  of ‘Bedankt ’.