Cadeaus voor de secretaresse

Cadeaus voor de secretaresse

Op zoek naar een goede gelegenheid om je secretaresse, secretaris of assistent een cadeau te geven? Verras ze dan op secretaressedag! Deze dag valt in de Benelux altijd op de derde donderdag van de maand; dit jaar valt de feestdag dus op 20 april. De dag is in het leven geroepen om je secretaresse, secretaris of assistent in het zonnetje te zetten, dus er is vrijwel geen beter excuus voor het geven van een leuk cadeau

Secretaressedag 2023

Wil je jouw secretaresse, secretaris of assistent in het zonnetje zetten? Dat kan met de 100% LEUK secretaresse cadeaus! Wij maken speciale cadeaus met, letterlijk en figuurlijk, een unieke boodschap. Al onze cadeautjes hebben namelijk een lief stuk tekst erop staan, zoals ‘Blij met jou’ of ‘Je bent goud waard’. En wat is er dan nog meer zo uniek aan ons? Nu, de cadeautjes worden gemaakt door onze leukerds en dat zijn mensen met een handicap die gewoon prima in staat zijn om te werken. Sterker nog: ze zijn hartstikke goed in wat ze doen, maar helaas is het betreden van de arbeidsmarkt voor hen soms lastiger. En daarom werken we juist zo graag met onze leukerds aan het maken van originele cadeautjes voor heel Nederland! Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Leukste cadeaus voor de secretaresse

Cadeaupakket - Geluk

Met dit pakket verras je jouw secretaresse, secretaris of assistent sowieso! En het voordeel van een pakket is dat de kans groot is dat er iets bijzit wat de ontvanger leuk vindt. En het laat zien dat je echt om ze geeft. In de box zit een handzeep & handcrème die een heerlijke geur van shea butter bevatten. Zo krijg je heerlijke zachte handen en kan je er fris tegenaan!

Zeephart - Voor jou

Een extra zeepje kunnen we altijd goed gebruiken in huis en al helemaal wanneer het er ook nog eens leuk uitziet! Dit zeephart spreekt boekdelen door de vorm van het hart en de mooie tekst ‘Voor jou’. Een superleuk en origineel cadeau om jouw waardering mee te uiten!

Bodylotion - Topwijf

Wat ben ik blij met jou! Je doet het goed zoals je het doet. Ik ben super trots en blij met jou als secretaresse. Een bodylotion met een heerlijke geur die geproduceerd is in Nederland. Een cadeau waar je echt mee kunt uitpakken!

Snoepfles - Blijk van waardering

Ze snoepfles is een zeer toepasselijk cadeau voor je secretaresse, secretaris of assistent door de lieve tekst ‘Als blijk van waardering’. Weet je wat zo leuk is? Als de snoepfles op is kunnen ze deze oppimpen tot een leuke vaas!

Meer secretaresse cadeaus?

Heb je het perfecte cadeautje voor jouw secretaresse, secretaris of assistent nog niet gevonden? Geen paniek, want we hebben nog veel meer leuke secretaresse cadeaus voor je klaarstaan. Bekijk bijvoorbeeld eens onze categorie ‘Voor collega’s’.