Filteren

Voor je familie

Een cadeautje voor je liefste ouders, broers of zussen, tante of oom, vind je bij 100%LEUK.  Kies de leukste cadeaus uit en zet je familie in het zonnetje. Een waardering voor wie ze zijn en wat ze doen, een felicitatie of gewoon zomaar. Genoeg momenten om ze te verassen. Bekijk de leukste cadeaus voor je familie. 

Je gekozen filters:
  1. prijs
    € 20,00 - € 30,00

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Familie cadeaus

Je liefste moeder in het zonnetje zetten voor alles wat ze voor je doet of je opa die je fiets heeft gerepareed. Familie is belangrijk en dat moet je koesteren. Geef ze een complimentje of een blijk van waardering met de leukste cadeaus van 100%LEUK. 

Wist je dat?

De LEUKerds zorgen dat jouw cadeau op voorraad is? LEUKerds zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Deze Jongeren zijn na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, meer lezen over het verhaal van 100%LEUK? Klik hier.

Cadeau bestellen

Bestel vandaag nog jouw 100%LEUKE cadeau! Verstuur je het naar een andere ontvanger, vergeet dan geen kaartje toe te voegen aan je bestelling. Zo weet de ontvanger van wie het cadeau is. Al onze producten worden snel verwerkt en versturen we snel. Als je jouw cadeau voor 23:45 besteld versturen we jouw pakket vandaag nog! Zodat je snel iemand blij kunt maken, of jezelf natuurlijk! En boven de € 35 betaal je geen verzendkosten. Dat is ons cadeautje aan jou!